06 – 810 653 50

Wie zijn wij

Taxi Lange Voort is een taxibedrijf in Oegstgeest. Wij verzorgen elk vervoer wat u maar wenst in de regio Leiden. Dit kan particulier of zakelijk vervoer zijn. Flexibiliteit en service vinden wij heel belangrijk. Wij rijden stipt op tijd en brengen u veilig en voordelig van A naar B. Wij zullen er alles aan doen om de reis efficiënt en comfortabel mogelijk voor u te laten verlopen. Onze luxe Mercedes-Benz wagenpark staat altijd voor u klaar.

Wilt u een taxi vanuit regio Leiden naar Schiphol of juist met een taxi vanuit Schiphol naar regio Leiden, dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij vervoeren u namelijk al vanaf €47,- per taxi naar Schiphol. Ook vervoeren wij voor vaste tarief van vanaf €60,- naar Rotterdam Airport vanuit Regio Leiden. Zie vaste tarieven naar Schiphol en Rotterdam Airport.

Informatie aanvragen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u graag meer over ons te weten komen? Dan kunt u via het onderstaand formulier meer informatie aanvragen. Wij helpen u graag verder op weg!

Informatie aanvragen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

  • Eerlijk en deskundig advies
  • Snel antwoord op uw vragen
  • Een gegarandeerd hoge service