06 – 810 653 50

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Taxi Lange Voort met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Taxi Lange Voort verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door Taxi Lange Voort worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

  • Taxi Lange Voort aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website.
  • Taxi Lange Voort aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Taxi Lange Voort opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel Taxi Lange Voort alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Taxi Lange Voort niet aansprakelijk voor informatie en / of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door Taxi Lange Voort worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Taxi Lange Voort uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Taxi Lange Voort onderhouden wordt afgewezen.

Informatie aanvragen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

  • Eerlijk en deskundig advies
  • Snel antwoord op uw vragen
  • Een gegarandeerd hoge service